Kategorite Rreth shendetit

Menyra juaj e ushqimit per nje buzeqeshje te shendetshme

Ju mund të jeni te habitur se çfarë është e mirë për linjen tuaj trupore nuk është domosdoshmërisht
e mirë për shëndetin tuaj. Në fakt, çdo herë që ju hani, ju formohen bakteret që e quajn gojën tuaj një shtëpi.
Çka eshte më e tepërt, ushqimi i ëmbël, i formon ne shpejtesi bakteriet ne gojen tuaj. Kjo është arsyeja
pse një paketim i çokollatëve apo një pije e butë nuk është nje zgjidhje me ushqimet e mishit
Por edhe opsione te tjera me kalori qe mund të merrni jane mbërthyer në të çarat dhe jane për të mbajtur
prodhimin e acidit per shumë kohë pasi ju keni gëlltitur ushqimin tuaj të fundit.

Ketu i tregojme 1 menyre per ne buzeqeshje sa me te shendetshme:

Menyra me e mire .

Nr.1 : Mollat
Molla dhe fruta të tjera veprojnë si pastrues natyral te d...

Lexo me shume